1-1 Alexander Hansson (47) (Ass. Albin Andreasson)
2-1 Daniel Johansson (54) (Ass. Robin Eriksson)
3-1 Albin Andreasson (55) straff
4-1 Peder Boelskift (87) ( Ass. Robin Eriksson)
4-2 Sparta (89)

I 1a halvlek så startar vi helt okej. Sparta står väldigt högt med 5 spelare för att störa oss i uppspelen och det lyckas dom med några gånger. Vi vågar spela oss igenom hela vägen fram till sista biten men utan utdelning. Efter ca 15 minuter så får Sparta med sig ett ganska slumpmässigt mål i en misstänksam offside. Vi bestämmer oss för att slå den längre bollen för att trycka ner dom, i och med det så tappar vi spelet och det mesta av "kraften" i spelet.

I halvlek så snackar vi om att komma tillbaka till vårt spel. Att prata med varandra på planen för att vi vill verkligen ha segern idag. 2 byten görs och vi kommer ut som ett helt nytt lag. 11 rena vinnarskallar som krigar, löper och hjälper varandra på ett helt annat sätt. Vi kvitterar direkt efter att det bara har gått 2 minuter genom Alex efter en riktigt fin genomskärare av Albin som gör sin 1a match. Vi fortsätter att pressa dom och vinna bollen högt upp i banan. 2-1 gör Daniel och 3-1 görs på straff av Albin och 4-1 gör Peder efter att deras målvakt tappat in bollen. Sparta reducerar i slutminuterna där vi går bort oss i positionerna. Jag är oerhört imponerad av slitet och viljan vi har i 2a halvlek. Det här tar vi verkligen med oss framöver.